Sylvie heeft goede band met Duitse pers

Sylvie van der Vaart heeft een goede relatie met de Duitse pers. Ze woont sinds twee jaar in Hamburg waar haar man Rafael van der Vaart voetbalt bij HSV.

Sylvie van der Vaart heeft een goede relatie met de Duitse pers. Dat vertelt ze dinsdag in Shownieuws. De 28-jarige Sylvie en haar man, voetballer Rafael van der Vaart, wonen sinds twee jaar in Hamburg waar Rafael voetbalt bij HSV. “Ze vinden het hier leuk om over ons te schrijven en dat is echt niet altijd positief, maar daar moet je je niet aan storen”, zegt ze.

Het nieuwe gezicht van postorderbedrijf Otto heeft het gevoel in een warm bad terecht te zijn gekomen in Duitsland. “Je krijgt wat en geeft wat terug.” In Nederland was dat wel eens anders vertelt ze. “Maar de Nederlandse pers heeft onze relatie natuurlijk vanaf het begin gevolgd”, denkt ze. “Het verhaal van het meisje uit Costa dat een voetballer aan de haak heeft geslagen telt hier niet. Hier zijn we een getrouwd stel en worden we gezien als een positief paar.”

Sylvie denkt ook dat ze inmiddels beter om kan gaan met alle media-aandacht. “Je wordt ouder, je hebt wat meegemaakt, je leert er mee omgaan”, zegt ze. “Het is prima zo.” Ze heeft ook niet het gevoel dat ze door alle aandacht is veranderd. “Als mijn ouders me in de media zien, dan zien ze de Sylvie die ze kennen. Zoals ik nu ben, zo was ik tien jaar geleden ook. Ik wil mezelf gewoon altijd in de spiegel kunnen blijven aankijken.”

[Novum]