Search
Close this search box.

‘Madonna voelt zich verlaten door Guy Ritchie’

Madonna is woedend op haar echtgenoot Guy Ritchie. De 38-jarige regisseur zou zijn befaamde vrouw begeleiden tijdens haar bezoek aan Malawi.

Madonna is woedend op haar echtgenoot Guy Ritchie. Dat meldt een anonieme bron aan de Britse krant The Sun. De regisseur zou zijn befaamde vrouw begeleiden tijdens haar bezoek aan Malawi. Na drie keer zijn vlucht te hebben uitgesteld, is Madonna nog altijd alleen in het Afrikaanse land met haar 1-jarige baby David Banda en dochter Lourdes.

De 38-jarige filmmaker zou de 6-jarige Rocco meenemen, om het land van zijn babybroertje te bezoeken. “Guy en Madonna hebben ruzie gehad over de telefoon”, vertelt de bron. “Ze hebben tegen elkaar geschreeuwd en gegild.” Ritchie zou zijn drukke werkschema opwerpen als excuus.

De 48-jarige Madonna is sinds maandag in Malawi, waar zij samen met Ritchie in oktober David Banda adopteerde. De superster bezoekt projecten van haar hulporganisatie Raising Malawi. Donderdag woonde zij de opening bij van een opvangcentrum voor kinderen. Uiteindelijk moet het project vierduizend kinderen voorzien van een opleiding en voeding.

Dinsdag brachten de zangeres en haar twee kinderen een bezoek aan het weeshuis waar David Banda de eerste maanden van zijn leven doorbracht. Of er een ontmoeting heeft plaatsgevonden met de biologische vader van het Malawische jongetje, is onduidelijk. Yohane Banda stond David Banda af nadat diens moeder overleed aan complicaties bij de zwangerschap. Hij zou te arm zijn geweest om voor het kind te zorgen.

Geruchten dat Madonna in Malawi is om een zusje voor David Banda te adopteren, zijn door de woordvoerder van de artieste stellig ontkend. Volgens bronnen van The Sun is zij wel van plan een huis te kopen in het verarmde land.

[Novum]