Siebelink presenteert op V-Radio met Kolkman, Stenders en Veenstra

Fred Siebelink is donderdag 19 april eenmalig presentator van het programma Insite op V-Radio. Deze show geeft de luisteraars een inkijkje in de Nederlandse radiowereld door elke week een gast uit te nodigen. Deze keer is dat Martijn Kolkman van Q-music. Daarnaast wordt er gebeld met Rob Stenders over zijn terugkeer bij 3FM en met Michiel Veenstra over het uitzenden op de Noordpool dat hij volgende week gaat doen.

Martijn Kolkman begon ooit landelijk bij Radio 538 waar hij in het opleidingstraject kwam te zitten. Hij heeft de hele ontwikkeling van een beginnend radiostation tot marktleider meegemaakt. Na zes jaar stapt hij over naar Yorin FM, maar daar houdt hij het slechts een jaar vol. In 2006 gaat hij naar Q-music, maar ondertussen had hij al wel Fred Siebelink leren kennen.

Siebelink presenteerde onder andere bij Stadsradio Utrecht waar hij op een dag Rob Stenders leerde kennen. De twee werden elkaars beste vrienden en samen maakten ze vele programma’s, zoals Shockradio, Outlaw Radio, Freakolympics en Stenders Vroeg. Tegenwoordig is hij te horen op KXradio en Radio Rembrandt. Inmiddels is duidelijk dat Fred Siebelink niet zal aanschuiven bij Stenders op 3FM, volgens Stenders zijn de middaguren op 3FM side-kick-loze uren.

Insite is elke donderdag te beluisteren van 20.00 tot 22.00 uur op het internetstation V-Radio van Veronica. De uitzending is achteraf ook via podcast te beluisteren. In het verleden schoven onder andere al Florent Luyckx (3FM), Menno Vroom (Radio 10 Gold), Patrick Kicken (Radio Veronica), Arjen Grolleman (Kink FM) en Mark Labrand (Slam FM) aan. Binnenkort komen radiolegende Jan van Veen en Robert Jan Knook, station manager van BNR Nieuwsradio, langs. [Radiowereld.NL]