538 (Weekend) Newz

>> Evers Staat Update / André Hazes
Vanochtend (vrijdag) is de laatste uitzending van Evers Staat Op met Edwin en Rick. De meesten van jullie zullen het inmiddels wel weten, de hele maand Juli zal Gordon smen met Tim Klijn en Niels van Baarlen de show overnemen onder de naam “Evers Staat Op met Gordon”. Tijdens de laatste uitzending op 27 juli is Edwin Evers weer van de partij en zullen zij het programma samen vanuit de Spaanse badplaats Salou presenteren.

Dan terug naar vandaag. Candy Dulfer is te gast om te Live38-en samen met een suprise act.

Vanavond zal de programmering van 538 anders zijn dan normaal. Edwin Evers verzorgt aanstaande vrijdag samen met Rick Romijn een speciale uitzending i.v.m. de 50ste verjaardag van Andre Hazes. Het programma komt live vanuit Paradiso en duurt van 21.00-02.00 uur. Radio 538 is als enige station uitgenodigd voor het feest.
De avond staat in het teken van de blues maar desalniettemin optredens van Jody Bernal, Sugar Lee Hooper en Karin Bloemen. Al deze optreden zullen live op Radio 538 uitgezonden worden met de bijhorende interviewtjes.

Andere Hazes over z’n verjaardag: “Ik voel me 20, ik word 50 en ik heb geleefd als 100! En dat mag gevierd worden!” (meer info over het feest is natuurlijk ook te vinden op z’n eigen site: www.andrehazes.nl)

Edwin Evers over z’n speciale uitzending: “Ik vind het erg leuk dat Radio 538 als enig radiostation is uitgenodigd. Het wordt een hele gezellige avond vol verassingen!”

Dit heeft overigens tot gevolg dat de “Weekend kick-off” met Martijn Kolkman en “The Powermix” voor 1 keer niet doorgaan.

>> Van Diepens Dance Department
De line-up voor morgen: Zoals gebruikelijk draait Wessel het eerste uur de beste clubklappers het eerst. Tussen 21.00 en 22.00 uur staat Natarcia voor het eerst achter de draaitafels in Dance Department en vanaf 22.00 zal de Engelsman Danny Howells je tot 23.00 verwennen met zijn opzwepende beats. Om 23.00 neemt The one and only, the holy DJ Cross het van Danny over..

Om middernacht beginnen begint de “Partynight” met The Ministry of Sound Sessions vanuit Londen met een speciale mix van Joey Beltram. Vanaf 01.00 hoor je Dave Randall vanuit HQ in Club Eden op Ibiza en vanuit de «0» in Den Haag hoor je Benny Rodrigues en J.P.

>> Stop de Veiling
Je hebt het uiteraard al gehoord of gelezen op deze site. Het kabinet is toch van plan om de frequenties van de commercielen te gaan veilen. Dit kan gaan betekenen dat 538 en/of de andere commerciele zenders uit de ether verdwijnen. Dat mag natuurlijk niet gebeuren volgens 538. Toen het nieuws dinsdag bekend werd, werd Jeroen van Inkel overspoeld door telefoontjes en e-mailtjes van verontruste luisteraars.
Al heeft een station nog zoveel geld, een veiling is toch altijd een soort van Russisch Roulette. Niemand kan van tevoren de afloop voorspellen. Daarom hebben de commerciele zenders jouw hulp nodig volgens 538, kijk op www.stopdeveiling.nl en vertel daar waarom Den Haag niet moet gaan veilen. Overigens is de meerderheid van de Tweede kamer (onze volksvertegenwoordigers) tegen de veiling. Woensdag wordt er weer flink gedebateerd over de plannen van het kabinet.

>> Volgende week
Tenslotte alvast een vooruitblik naar volgende week. Bij Barry Paf maak je volgende week elke avond kans op een helikoptervlucht, waarbij je zelf ook even plaats mag nemen achter de knuppel.
Bij Niels Hoogland maak je 12 weken lang kans om te gaan Couch Rushen met je vrienden.
Uiteraard lees je maandag in de reguliere update meer over deze acties.

>> Prettig weekend en tot maandag.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporter Cees van Koppen en Robin Schrama