Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Album Sharon Kips binnen op negen

Het debuutalbum ‘Tien’ van Sharon Kips komt volgende week binnen op de negende plaats in de Album Top 100. Barbra Streisand komt binnen op de achtste plaats.

Het debuutalbum ‘Tien’ van Sharon Kips komt volgende week binnen op de negende plaats in de Album Top 100. Barbra Streisand komt met haar concertregistratie ‘Live in concert 2006’ binnen op de achtste plaats. Ook het album ‘Back to black’ van Amy Winehouse doet het goed. Ze is vier plaatsen gestegen naar nummer tien.

Op de eerste plaats staat net als vorige week Michael Bublé met het album ‘Call me irresponsible’. Tiësto stijgt vier plaatsen met ‘Elements of life’ en staat tweede. Het album ‘The album’ van het houseduo Jeckyll & Hyde is flink gestegen in de lijst, van nummer 39 naar 12.

Sommige artiesten zijn maar niet weg te slaan uit de Album Top 100. Zo staat Nelly Furtado al vijftig weken in de lijst genoteerd met het album ‘Loose’ en staat Katie Melua na 88 weken op de 38e plek met de cd ‘Piece by piece’.

[Novum]