Search
Close this search box.

Amerikaanse sterren geven milieuvriendelijke tips

Milieubewust zijn is hip. Er is een boek verschenen waarin sterren als Cameron Diaz en Owen Wilson tips geven en vertellen hoe milieuvriendelijk zij zijn.

(Novum/AP) – Milieubewust zijn is hip. Sterren staan te trappelen om deel te nemen aan de Live Earth-concerten op 7 juli om de wereld bewust te maken van het klimaatprobleem. En nu is er ook een boek verschenen waarin beroemdheden tips geven en vertellen hoe milieuvriendelijk ze zijn.

Cameron Diaz, Justin Timberlake, Ellen DeGeneres, Tyra Banks, Robert Redford en Owen Wilson behoren tot de sterren die een bijdrage leverden aan ‘The green book: the everyday guide to saving the planet one simple step at a time’.

Volgens Owen Wilson maakt dit boek het gemakkelijker om rekening te houden met het milieu. “Er staan heel simpele ideeën in die iedereen kan toepassen. Gewoon kleine stapjes die mensen kunnen maken om een positieve bijdrage te leveren”, zegt de acteur. Voor hemzelf was de aanschaf van een milieuvriendelijke auto enkele jaren geleden een eyeopener. “Het inspireerde me bewuster te leven. Inmiddels gebruik ik zonnepanelen voor de energie in mijn huis.”

[Novum]