Search
Close this search box.

Amy Winehouse kandidaat voor soundtrack James Bond

Amy Winehouse is titelkandidaat voor het zingen van de soundtrack van de nieuwste James Bond-film. “Ik heb haar nog niet gevraagd, maar ze zou het goed doen.”

Amy Winehouse is titelkandidaat voor het zingen van de soundtrack van de nieuwste James Bond-film. Dat meldt de website van de Amerikaanse zender Sky News. David Arnold, de man die de laatste drie Bond-soundtracks componeerde, is een grote fan van de ‘Rehab’-zangeres. “Ik heb haar nog niet gevraagd, maar ik denk dat ze het goed zou doen.”

De 23-jarige soulzangeres won maandag een Mojo Award voor haar single ‘Rehab’. Ze was genomineerd voor drie awards, waaronder die voor beste live-act en beste album, maar alleen die voor beste single mocht ze mee naar huis nemen. De Mojo Awards is een jaarlijkse prijzenshow van het gelijknamige Britse muziekblad.

[Novum]