Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Britney Spears weer aan de drank’

Britney Spears dreigt in oude gewoonten te vervallen. De popprinses sloeg met vier vrienden meerdere cocktails achterover in een hippe club in Hollywood.

Britney Spears dreigt in oude gewoontes te vervallen. De popprinses sloeg met vier vrienden meerdere cocktails achterover in Lola’s, een hippe club in Hollywood. Manager Sylvie Haines was getuige van het drinkgelag. “Ze dronk twee whiskey cola’s en een sinaasappelmartini”, vertelt ze aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Haines voegt eraan toe dat La Spears niet dronken leek.

Britney is de afgelopen maanden voortdurend in opspraak geweest, onder meer door de opname in een ontwenningskliniek, haar veelbesproken feestgedrag en het spontaan kaalscheren van haar hoofd. Momenteel werkt ze aan haar vijfde studioalbum.

[Novum]