Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Amy Winehouse verminkt zichzelf bij interview’

Amy Winehouse heeft zich tijdens een interview verminkt. De 23-jarige zangeres kraste met een gebroken spiegel de woorden ‘I love Blake’ in haar buik.

Amy Winehouse heeft zich tijdens een interview voor het Amerikaanse tijdschrift Spin Magazine verminkt. De 23-jarige zangeres kraste met een gebroken spiegel de woorden ‘I love Blake’ in haar buik. Amy ging over tot die drastische actie nadat ze met het vlijmscherpe stuk glas op de foto was gezet. Dat meldt de Britse krant The Sun.

Al maanden ging het gerucht dat de zangeres van de hit ‘Rehab’ zichzelf had verwond. Eerdere sneeën in haar arm schoof zij af op een val die ze tijdens een dronken avond zou hebben gemaakt. Het was de eerste keer dat journalisten aanwezig waren toen de ster zich verminkte.

[Novum]