Search
Close this search box.

Herdenkingsconcert Diana live op Nederlandse tv

Het herdenkingsconcert voor prinses Diana wordt zondag door de NOS rechtstreeks uitgezonden op de Nederlandse televisie. Het ‘Concert for Diana’ is van 16.55 uur tot 23.00 uur te volgen op Nederland 3. Onder meer Duran Duran, Elton John, James Morrison, Rod Stewart, Take That, Joss Stone en Tom Jones treden op. ‘The people’s princess’ zou zondag 46 zijn geworden.

Diana kwam op 31 augustus 1997 om bij een auto-ongeluk in Parijs, na een achtervolging door fotografen. Het herdenkingsconcert is georganiseerd door de zoons van Diana en kroonprins Charles, prins William en prins Harry. De opbrengst van het concert gaat naar goede doelen waarvoor Diana zich gedurende haar leven inzette en naar doelen die de prinsen momenteel steunen.

Het concert vindt plaats in het Wembley-stadion in Londen en moet ‘bol staan van energie, plezier en vrolijkheid’, zo lieten William en Harry onlangs weten in een interview met de BBC. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten