Zoeken
Sluit dit zoekvak.

US Weekly is Paris-moe

Paris Hilton verschijnt niet meer in de US Weekly. Na een maand lang nieuws te hebben gebracht over de socialite, heerst er Paris-moeheid bij het tijdschrift.

(Novum/AP) – Paris Hilton verschijnt niet meer in het Amerikaanse tijdschrift US Weekly. Dat heeft de hoofdredactrice van het blad gezegd. Na een maand lang dagelijks nieuws te hebben gebracht over de socialite heerst er Paris-moeheid bij het blad.

De redacteuren hebben opdracht gekregen het woord Paris in geen enkel artikel meer te noemen. De ‘Paris-ban’ gaat zelfs zo ver dat de stad Parijs bij voorkeur ook wordt gemeden, grapt de hoofdredactrice. “Het tijdschrift doet het prima zonder de erfgename”, zegt zij. Alleen bij een eventuele zwangerschap zal Hilton de kolommen nog halen. Dan komt ze, uiteraard, weer op de voorpagina.

Het Amerikaanse persbureau Associated Press kondigde eerder dit jaar al een Paris-stop aan. Dat hield AP echter niet langer dan twee weken vol. Behalve wat achtervolgingen door fotografen miste het persbureau naar eigen zeggen die twee weken geen nieuws.

[Novum]