Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Angelina Jolie wil weer kind adopteren’

Angelina Jolie lijkt maar niet te kunnen stoppen met het adopteren van kinderen. Volgens The Sun heeft ze nu haar oog laten vallen op een Tsjechisch kind.

Waar veel Hollywoodsterren kampen met een drank- of drugsverslaving, lijkt Angelina Jolie maar niet te kunnen stoppen met het adopteren van kinderen. Jolie zou deze keer haar oog hebben laten vallen op een Tsjechisch jongetje. En haar Vietnamese zoontje Pax Thien is nog maar net gewend aan zijn broertjes en zusjes.

“Tijdens haar verjaardag vertelde ze Brad dat ze het tijd vond om nog een kind te adopteren”, zegt een bron tegen de Britse krant The Sun. Jolie, die momenteel in Praag werkt aan de film ‘Wanted’, voelde meteen een band met het weesje. “Ze belde Brad op met de boodschap dat ze een kind had gevonden dat perfect in het gezin paste.”

Pitt zou daarop meteen naar Tsjechië zijn gevlogen om het jongetje te ontmoeten. Momenteel draait de papiermolen volgens The Sun overuren om de adoptie rond te krijgen. Volgend jaar met Pasen zou het jongetje zijn intrek moeten nemen bij de beroemde familie.

De 32-actrice heeft inmiddels vier kinderen, zoon Maddox (5), dochters Zahara (2) en Shiloh (1) en zoon Pax Thien (3), die allen de achternaam Jolie-Pitt dragen. Behalve Shiloh zijn alle kinderen geadopteerd.

[Novum]