Search
Close this search box.

Sacha de Boer wordt gasthoofdredacteur Boomerang

Sacha de Boer wordt gasthoofdredacteur van Boomerang. De NOS-nieuwslezeres mag vanaf maandag twee weken lang bepalen welke kaarten er in de rekken hangen.

Sacha de Boer wordt gasthoofdredacteur van Boomerang. De NOS-nieuwslezeres mag vanaf maandag twee weken lang bepalen welke kaarten er in de Boomerang-rekken komen te hangen. Uit deze kaarten kiest ze dan de beste actualiteitskaart. Eerder was cabaretier Jan-Jaap van der Wal hoofdredacteur van het podium voor creatieve uitspattingen, goede doelen en reclame.

De kaarten van Boomerang hangen sinds 1993 in cafés, bioscopen en universiteiten in heel Nederland.

Sacha, die behalve nieuwslezeres ook fotografe is, voorziet een comeback van de ouderwetse ansichtkaart en laat weten als gasthoofdredacteur een aantal maatschappelijke problemen aan de orde te stellen en mensen aan het denken te zetten.

[Novum]