Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bruce Willis geeft concert op oude filmset

Bruce Willis geeft deze zomer een concert in het Kennedy Space Center in Florida. Na het optreden wordt de film ‘Armageddon’, die daar werd opgenomen, vertoond.

(Novum/AP) – Bruce Willis geeft deze zomer een concert in het Kennedy Space Center in Florida. In 1998 werden daar gedeeltes van zijn film ‘Armageddon’ opgenomen. Na het optreden van The Bruce Willis Blues Band op 2 augustus wordt deze film ter plekke vertoond.

Bruce en zijn band sluiten hiermee een serie optredens af waarbij muzikale acteurs een concert geven op een filmlocatie. Naast Willis geven ook Dennis Quaid en Kevin Bacon optredens weg voordat een film waarin zij speelden wordt vertoond. Quaid en zijn band The Sharks spelen op 21 juni in New Orleans, waar in 1987 ‘The big easy’ werd opgenomen. Bacon en zijn band The Bacon Brothers treden op 15 juli op in Baltimore, waar de acteur in 1982 ‘Diner’ opnam.

De concerten zijn een initiatief van de online videotheek Netflix. Vorige zomer speelde Kevin Costner al met zijn band in het Amerikaanse stadje Dyersville, op het honkbalveld dat daar in 1989 speciaal werd aangelegd voor de film ‘Field of dreams’.

[Novum]