Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Britney in levensgevaar door drank’

Als Britney Spears niet ophoudt met drinken, dan gaat ze er aan dood. Dat is althans de mening van de voorzitter van de Anonieme Alcoholisten in Los Angeles.

Als Britney Spears niet ophoudt met drinken, dan gaat ze er aan dood. Dat is althans de mening van John Sundal, de voorzitter van de Anonieme Alcoholisten in Los Angeles. Hij begeleidde de gevallen popzangeres na haar vertrek in maart uit een afkickkliniek. Spears, die zou lijden aan een postnatale depressie, werd daar behandeld voor haar alcoholverslaving.

Sundal, zelf een voormalige alcoholist, vertelt in de Amerikaanse tabloid The National Enquirer dat hij Britney heeft gewaarschuwd voor de risico’s van haar gedrag. “Ik heb haar gezegd: als je weer terugvalt, dan denk ik niet dat je dat overleeft. En als je voor jezelf niet nuchter wil worden, doe het dan voor je kinderen.”

De 25-jarige Spears scheidde in november van Kevin Federline, twee maanden nadat ze beviel van haar tweede zoontje Jayden James. Sindsdien leek de voormalige popprinses de weg kwijt te zijn. Ze ging bijna elke avond uit en stapte daarbij regelmatig zonder onderbroek uit een auto. Na een tumultueuze week, waarin ze onder meer haar hoofd kaalschoor, werd ze uiteindelijk in februari opgenomen in de Promises-kliniek in Malibu.

Volgens haar begeleider is de popster na haar ontslag uit de kliniek wel op de goede weg. “Ze wil echt stoppen. Ze heeft haar leven veranderd en is niet meer elke avond dronken.” De afgelopen weken werd de zangeres volgens verschillende media echter weer vaker feestend gespot. Sundal zegt daarvan niets te weten, maar hij geeft ook toe zijn cliënte sinds 1 juni niet meer te hebben gezien.

[Novum]