Search
Close this search box.

Jan Smit inspireert Italiaanse theatermaker

De Italiaanse komiek Ennio Marchetto imiteert in zijn nieuwe show Jan Smit en Yes-R. Op het podium transformeert hij in een ‘papieren versie’ van de artiesten.

De Italiaanse komiek Ennio Marchetto imiteert in zijn nieuwe theatershow de Nederlandse fenomenen Jan Smit en Yes-R. Tijdens zijn voorstelling, waarmee hij in november naar Nederland komt, transformeert hij in een ‘papieren versie’ van de jonge artiesten.

Marchetto treedt als zeventien jaar op als papierkunstenaar. In zijn theatershows verandert hij, door middel van papieren en kartonnen vermommingen, in sterren als Mona Lisa, Elvis Presley, Vincent van Gogh en Britney Spears. Eerder waren ook al bekende Nederlanders als Frans Bauer, André Hazes en koningin Beatrix een inspiratiebron voor de 47-jarige theatermaker.

[Novum]