Search
Close this search box.

Canadese barmeid laat Prins Harry kwijlen

Prins Harry heeft het vorige week bont gemaakt met een Canadese barmeid. Dat onthult de 22-jarige Cherie Cymbalisty aan de Britse tabloid News of the World.

Prins Harry heeft het vorige week bont gemaakt met een Canadese barmeid. Dat onthult de 22-jarige Cherie Cymbalisty maandag in de Britse tabloid News of the World. “Hij kwijlde helemaal”, beweert de brunette, die schaars gekleed achter de bar stond in de stad Calgary.

De 22-jarige prins is in Canada voor militaire trainingen, die hem moeten voorbereiden op een eventuele missie naar Afghanistan. In de avonduren heeft de rossige Harry plezier met rondborstige barbedienden, zo tonen foto’s die de krant bemachtigde. Op de plaatjes is onder meer te zien hoe Harry op de wang wordt gekust door Cherie en een andere barvrouw.

Harry liet geen twijfel bestaan over zijn bedoelingen, zo meldt Cherie. “Hij zei me dat mijn rokje heel kort was en vroeg of ik ondergoed droeg, wat zo was”, zegt zij. Na een eerste kennismaking nam de Britse prins het initiatief. “We kusten elkaar eerst op de wangen”, vertelt Cherie. “Daarna kuste hij me op de mond. Hij heeft heel zachte lippen.”

Volgens Cherie wees niets in het gedrag van Harry er op dat hij een vriendin heeft, de 21-jarige Chelsy Davy. “Hij heeft absoluut niets gezegd over een vriendinnetje”, zegt zij. “Hij gedroeg zich ook niet alsof hij een relatie heeft.”

Prins Harry raakte eerder al in opspraak naar aanleiding van uitspattingen in het Londense nachtleven. Eind 2004 viel hij een fotograaf aan, toen hij uit een nachtclub kwam. Ook werd hij meermaals dronken op de foto gezet.

Vorige maand werd de geplande uitzending van Harry naar Irak afgeblazen, omdat het risico voor de prins te groot zou zijn.

[Novum]