Search
Close this search box.

Nieuw album Black Eyed Peas aangekondigd

Black Eyed Peas komt met een nieuw album. Dat bevestigt de 32-jarige zangeres Fergie in een interview met het Amerikaanse muziekblad Billboard.

Black Eyed Peas komt met een nieuw album. Hoewel de band nog niet in de studio te vinden is, komt de plaat er zeker. Dat heeft de 32-jarige zangeres Fergie gezegd in een interview met het Amerikaanse muziekblad Billboard.

Na de Monkey Business-tour in 2006 is het stil geweest rondom de vierkoppige groep, die wereldwijd hits scoorde met nummers als ‘Where is the love’ en ‘Don’t phunk with my heart’. Toch hebben de bandleden in de tussentijd niet stilgezeten. Het succes van de solo-albums van Fergie heeft ook de anderen aangestoken: zowel Will.i.am, Apl.de.ap als Taboo is momenteel bezig met een eigen project.

De groep is voor het eerst weer samen te zien tijdens het Live Earth-concert. Ook zijn er plannen voor een wereldtournee door vijftien verschillende landen. “Dit is de langste keer dat we niet met elkaar hebben opgetreden”, zegt Fergie. “Het wordt dus een leuke reünie.”

[Novum]