Search
Close this search box.

Carrie Underwood is meest sexy vegetariër

Carrie Underwood is de meest sexy vegetariër ter wereld. Dierenrechtenorganisatie Peta gaf de countryzangers deze eretitel, die jaarlijks wordt uitgereikt.

(Novum/AP) – Carrie Underwood is de meest sexy vegetariër ter wereld. Dierenrechtenorganisatie Peta gaf de 24-jarige countryzangers deze eretitel, die jaarlijks wordt uitgereikt. Bij de mannen werd bandleider Kevin Eubanks, bekend van de Today Show, uitgeroepen tot meest sexy vegetariër. Presentator Jay Leno had zijn kijkers opgeroepen op Eubanks te stemmen.

Meer dan 110 duizend mensen brachten via de website van Peta hun stem uit. Daar kon onder anderen worden gekozen voor Joaquin Phoenix, Bryce Dallas Howard en Jared Leto. Underwood kreeg de titel eerder in 2005.

Vorig jaar wonnen zanger Prince en actrice Kristen Bell de strijd om de meest sexy vegetariër ter wereld. Eerder sleepten Natalie Portman, Andre 3000 van Outkast, Chris Martin, Shania Twain, Tobey Maguire en Alicia Silverstone de onderscheiding in de wacht.

[Novum]