Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Cats-ster Pia Douwes op de bres voor Poezenboot

Pia Douwes heeft een bezoekje gebracht aan de Poezenboot in Amsterdam, waar ze het startschot gaf voor een inzamelingsactie. De boot moet worden gerennoveerd.

Pia Douwes heeft vandaag een bezoekje gebracht aan de Poezenboot in Amsterdam. De musicalster, die momenteel te zien is ‘Cats’, toog met collega Marleen van der Loo en gewapend met kattenspeeltjes naar de kattenopvang om het startschot te geven voor een inzamelingsactie voor de verbouwing van de Poezenboot.

Die is nodig omdat onder meer de onderkant van de boot verrot is en de katten die een ommetje willen maken in het water dreigen te vallen. Daar wilden de castleden van ‘Cats’ een stokje voor steken. De poezenboot krijgt geen subsidie van de gemeente.

Donderdag vindt de Amsterdamse première van ‘Cats’ plaats in Carré. Daar is de poezenmusical nog tot 8 juli te zien.

[Novum]