Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Charlotte Church koopt huis op platteland

Charlotte Church heeft haar hart verloren aan een huis op het platteland van Wales. Zij en haar vriend, rugbyster Gavin Henson, waren Cardiff beu geworden.

Charlotte Church heeft haar hart verloren aan een huis op het platteland van Wales. Zij en haar vriend, rugbyster Gavin Henson, waren de hoofdstad Cardiff beu geworden. Het optrekje zou het stel 1,1 miljoen euro hebben gekost. “Het is echt hun droomhuis”, zegt een vriend van de zangeres tegen de Britse krant The Sun.

Henson is opgegroeid op het platteland en wilde graag terug. “Hij heeft het vaak over zijn fijne jeugd op het platteland”, zegt de bron. De 21-jarige Church wil wel nog het een en ander aan het huis verbouwen. Ze wil vier extra kamers. De zangeres verwacht in de herfst haar eerste kindje van Gavin. “Ze gaan pas verhuizen als de baby is geboren. In de tussentijd gaat er worden verbouwd.”

Charlotte Church brak als kind door als zangeres. Ze is onder meer bekend van de nummers ‘All love can be’ en ‘Crazy chick’. In Groot-Brittannië verwierf ze ook bekendheid met de televisieserie The Charlotte Show.

[Novum]