Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Cinekid verhuist naar Westergasfabriek

Cinekid heeft in het Cultuurpark Westergasfabriek een nieuwe locatie gevonden. Het kinderfilmfestival vond tien jaar lang plaats rond het Leidseplein.

Cinekid heeft in het Cultuurpark Westergasfabriek een nieuwe locatie gevonden. Dat maakte de organisatie van het kinderfilmfestival maandag bekend. Met de verhuizing laat het jaarlijkse evenement, dat van 14 tot en met 21 oktober plaatsvindt in Amsterdam, de buurt rond het Leidseplein achter zich.

Tien jaar lang vond het festival plaats in locaties als bioscoop City en De Balie. Vanaf oktober worden verschillende activiteiten georganiseerd in het Ketelhuis, de Openbare Verlichting, het Transformatorhuis, de Westerliefde en de Flexbar. Ook worden films vertoond in het nabijgelegen filmhuis The Movies, aan de Haarlemmerdijk.

[Novum]