Search
Close this search box.

Paris snakt naar goed bord eten

Het eerste dat Paris Hilton wil doen als ze dinsdag de gevangenisdeur achter zich dichtslaat, is een goede maaltijd nuttigen. Dat zegt actrice Ashley Scott.

Het eerste dat Paris Hilton wil doen als ze dinsdag de gevangenisdeur achter zich dichtslaat, is een goede maaltijd nuttigen. Dat zegt actrice Ashley Scott in het Amerikaanse tijdschrift People. Zij bezocht de socialite zondagavond in de gevangenis in Los Angeles waar Hilton sinds 3 juni verblijft wegens rijden zonder geldig rijbewijs.

De 23 dagen die de 26-jarige Paris achter de tralies heeft doorgebracht, hebben geen slechte uitwerking gehad op haar uiterlijk. “Ze ziet er adembenemend uit”, zegt Scott, die te zien is geweest in de televisieserie Dark Angel. Ook de geestelijke gesteldheid van de steenrijke blondine is in orde. “Ze is sterk”, weet Scott. “Ze verheugt zich op haar vrijlating en het eten van een lekkere maaltijd.”

Ook Paris’ moeder Kathy, die haar dochter eerder dit weekeinde in de cel opzocht, stelt dat Paris het goed maakt. Wat ze het minst zal missen, zijn de oranje overalls die ze in de gevangenis moet dragen. “Ze heeft haar buik vol van oranje”, vertelt Kathy in People. “Ze verlangt ernaar haar familie weer te zien.”

Paris gaf eerder al aan haar leven te willen beteren. “Ik wil iets zinvols doen”, zei ze twee weken geleden telefonisch tegen een verslaggever. “God heeft me deze nieuwe kans gegeven.”

Aan E! News onthulde ze vorige week dat ze van plan is een opvanghuis te laten bouwen voor vrijgelaten gevangenen. “Die vrouwen belanden keer op keer in de gevangenis omdat ze geen plek hebben om heen te gaan”, vertelde ze het Amerikaanse showbizzprogramma.

[Novum]