Zoeken
Sluit dit zoekvak.

David Hasselhoff eist excuses van Britse tabloid

David Hasselhoff eist dat de Britse tabloid The Sun een excuusbrief publiceert. De krant plaatste dinsdag een verhaal over een zeer dronken Hasselhoff.

(Novum/AP) – De Amerikaanse acteur David Hasselhoff heeft vrijdag geëist dat de Britse tabloid The Sun een excuusbrief publiceert. De krant plaatste onlangs een verhaal waarin stond dat Hasselhoff zich behoorlijk ongepast had gedragen in een nachtclub in Hollywood. Zijn advocaat laat weten dat de acteur wil dat de excuses geplaatst worden naast de foto van een topless vrouw, die dagelijks op pagina drie van de krant staat.

The Sun schreef dinsdag dat Hasselhoff zich een stuk in de kraag had gedronken, drank eiste van vreemde mensen en voortdurend tafels omstootte. Volgens het artikel zou hij aan vieren zijn geweest dat hij de zaak om de voogdij over zijn dochters had gewonnen.

De 54-jarige Hasselhoff, die bekend is van series als Baywatch en Knight Rider, kreeg op 15 juni de voogdij over zijn 14- en 17-jarige dochters toegewezen. Dat was opvallend, omdat een maand eerder een geruchtmakend filmpje van een flink aangeschoten Hasselhoff uitlekte op internet.

[Novum]