Search
Close this search box.

Don Diablo is meest begeerde vrijgezel

Dj Don Diablo is de meest begeerde vrijgezel van Nederland. Vrouwenblad Jackie stelde een lijst samen van vijftig felbegeerde vrijgezellen.

Don Schipper, beter bekend als Don Diablo, is de meest begeerde vrijgezel van Nederland. Vrouwenblad Jackie stelde een lijst samen met de vijftig meest populaire vrijgezellen en plaatse de dj op één. De criteria waren: succesvol, sexy en single.

Vrouwen die Don Diablo willen strikken moeten vrouwelijk, een beetje jongensachtig maar wel verzorgd zijn, laat de dj weten. “Een vrouw die er halfnaakt bijloopt vind ik niet per se sexy. Ik kan een vrouw in een kort jurkje of rokje heel erg mooi vinden, maar ik vind het gewoon interessanter als er nog iets aan de verbeelding wordt overgelaten. Dan heb je bij thuiskomst nog iets om ‘uit te pakken’.”

Op twee in de lijst staat presentator Chris Zegers en op drie restauranthouder en ex-vriend van Nicolette van Dam, Carmine D’Antuono. Johnny de Mol staat op vier en student en polovirtuoos Alexander van Andel op vijf.

Andere bekende mannen in de lijst zijn Mark Rutte (8), Jan Smit (13) , Jeroen Pauw (19), Daan Schuurmans (26), Sascha Visser (30), Casper Reinders (33), Arie Boomsma (48) en Wessel van Diepen (49). Veel van de mannen zijn wel gebonden, maar niet getrouwd.

De volledige lijst is te vinden in de nieuwe editie van Jackie, die sinds donderdag in de winkels ligt.

[Novum]