Search
Close this search box.

Marcel Hensema is voorbeeld voor Willem Voogd

Willem Voogd is onder de indruk van het spel van Marcel Hensema. Samen spelen zij vader en zoon in de jeugdfilm ‘Timboektoe’, die wordt opgenomen in Frankrijk.

Willem Voogd is onder de indruk van het spel van Marcel Hensema. Zij spelen vader en zoon in de jeugdfilm ‘Timboektoe’, die momenteel wordt opgenomen in de Franse Dordogne. “Het klikt erg goed tussen ons”, vertelt de 18-jarige Voogd. Hij noemt Hensema, die onder meer bekend is van ‘Wild Romance’ en ‘Simon’, een fantastische acteur, van wie hij veel kan leren. “Marcel is een zeer ervaren speler. Hij kan erg goed emoties laten zien.”

In ‘Timboektoe’, naar het boek van de populaire schrijfster Carry Slee, speelt Voogd de 16-jarige Jules. De moeder van de tiener is overleden en zijn vader heeft een drankprobleem. De jonge acteur, die eerder te zien was in ‘De oesters van Nam Kee’ en ‘Magonia’, is erg blij met zijn rol in de jeugdfilm. “Het is een grote rol in een bioscoopfilm en ik leer ontzettend veel van alle acteurs.”

‘Timboektoe’ draait vanaf 4 oktober in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]