Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Drugsverslaving vader vormde Rihanna

Rihanna (19) heeft jarenlang gezien hoe haar vader worstelde met een crackverslaving. De zangeres zegt daardoor te zijn gevormd.

Rihanna heeft jarenlang toegezien hoe haar vader worstelde met een crackverslaving. De zangeres, die voluit Robyn Rihanna Fenty heet, is door de problemen van haar vader Ronald gevormd. “Mijn moeder heeft nooit iets voor me verzwegen en daarom ben ik erg volwassen voor mijn leeftijd”, vertelt de 19-jarige zangeres in de Britse krant The Sun.

De verslaving van vader Ronald zorgde voor veel spanningen in huize Fenty. De zangeres, die opgroeide op Barbados, was vaak getuige van het geruzie tussen haar ouders. “Ik wist dat mijn ouders ruzie zouden krijgen als er folie in de asbak lag”, herinnert ze zich. “Ik begreep er niets van.”

Ronald besefte zich op een gegeven moment dat hij moest afkicken om het contact met zijn dochter en twee zoons te herstellen. “Dat is hem uiteindelijk gelukt”, vertelt Rihanna.

Rihanna is bekend van hits als ‘S.O.S.’ en ‘Unfaithful’. ‘Umbrella’, de eerste single van haar nieuwe album ‘Good girl gone bad’, staat op nummer twee in de Nederlandse Top 40. Het nummer bezet in Amerika al drie weken de eerste plaats in de hitlijsten.

[Novum]