Search
Close this search box.

Ellen Pompeo accepteert ontslag Dr. Burke

Grey’s Anatomy-ster Ellen Pompeo accepteert dat Isaiah Washington door de producenten van de serie is ontslagen. “Het heeft niet zoveel met mij te maken.”

Grey’s Anatomy-ster Ellen Pompeo accepteert gelaten dat collega Isaiah Washington door de producenten van de hitserie is ontslagen. “Het heeft niet zoveel met mij te maken”, zegt de hoofdrolspeelster in een interview met E! Entertainment. “Wat gebeurt, gebeurt. Het leven komt zoals het is.”

Eerder deze week werd bekend dat Washington, die de rol van Dr. Preston Burke speelde, niet terugkeert in het vierde seizoen van de ziekenhuisserie.

Het ontslag komt vijf maanden nadat Washington zich de woede op de hals haalde van de homogemeenschap door collega T.R. Knight een ‘flikker’ te noemen. Het akkefietje werd breed uitgemeten in de pers. Mogelijk was de acteur daarom een blok aan het been van de makers van de show.

Ondanks het nieuws over Washington zegt Pompeo erg uit te kijken naar het nieuwe seizoen. Ze weet nog niet welke kant het verhaal opgaat. “De producenten doen heel geheimzinnig over de plot. Ik kan dus alleen maar hopen dat de kwaliteit van het script goed is en dat de fans ervan blijven genieten.”

Grey’s Anatomy wordt in Nederland uitgezonden door Net 5.

[Novum]