Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Paris Hilton legt zich neer bij celstraf

Paris Hilton legt zich erbij neer dat ze een celstraf van 45 dagen moet uitzitten in een gevangenis in Los Angeles. Ze wil leren en groeien van de ervaring.

(Novum/AP) – Paris Hilton legt zich erbij neer dat ze een celstraf van 45 dagen moet uitzitten in een gevangenis in Los Angeles. De gefortuneerde hotelerfgename, die veroordeeld is wegens rijden zonder rijbewijs, zegt te ‘leren en groeien’ van de tijd die ze achter tralies moet doorbrengen.

“In de gevangenis zitten, is verruit het moeilijkste wat ik op ooit heb gedaan”, laat Hilton via haar advocaat weten. “De afgelopen dagen heb ik veel tijd gehad om na te denken en ik denk dat ik echt kan groeien van deze ervaring.”

Naar verluidt is Paris onderworpen aan een medisch en psychiatrisch onderzoek. Aan de hand van de uitslagen van de test, die enkele dagen in beslag nemen, wordt bepaald in welk detentiecentrum ze haar straf moet uitzitten.

Vrijdag werd een huilende en om haar moeder schreeuwende Hilton door de rechter opnieuw tot de cel veroordeeld. Een dag eerder besloot een sheriff dat de 26-jarige blondine om medische redenen haar straf in huisarrest mocht uitzitten. Volgens de rechter konden die medische problemen ook prima in het gevang worden behandeld.

Paris laat nu weten de daad van de sheriff zeer op prijs te stellen, maar haar advocaten te hebben verzocht de beslissing van de rechter niet aan te vechten. “Ik ben van plan mijn straf in de gevangenis uit te zitten.”

[Novum]