Search
Close this search box.

Mick Jagger trad voor 40 man op met broer Chris

Mick Jagger heeft vorige maand voor veertig man opgetreden met zijn broer Chris, die ook een band heeft. Chris aasde al jaren op een gezamelijk optreden.

(Novum/AP) – Al jaren zei Chris Jagger dat zijn broer Mick zich nog wel eens bij hem op het podium zou voegen. Toen het er eindelijk van kwam, eind vorige maand in de Londense pub Bull’s Head, bestond het publiek uit een man of veertig. Gruizige beelden van het optreden, met een mobieltje gemaakt door een aanwezige, staan inmiddels op YouTube.

Chris Jagger (59) trad in de Bull’s Head op met zijn bluesband Atcha! Samen met zijn vier jaar oudere broer Mick zong hij ‘Dead flowers’, een nummer van het Stones-album ‘Sticky fingers’.

Tegen de krant Daily Mail zei Chris dat Mick eerst niet wilde, maar dat hij hem in de pauze van het optreden had overgehaald met het argument dat hij wel wat oefening kon gebruiken, omdat de Rolling Stones een week later weer op tournee gingen. Vrijdag stonden de Stones in het Goffertpark in Nijmegen.

[Novum]