Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jordan bang voor vloek

Jordan denkt dat er een vloek rust op haar en haar gezin. Het zwangere model is doodsbang om te bevallen nu ze naar eigen zeggen al zoveel pech heeft gehad.

Jordan denkt dat er een vloek rust op haar en haar gezin. Het zwangere Britse ex-model is doodsbang om te bevallen nu ze naar eigen zeggen al zoveel pech heeft gehad het afgelopen jaar. “Ik heb mezelf wijsgemaakt dat er iets misgaat”, vertelt de bezorgde socialite in het Britse tijdschrift OK! Magazine. “Ik voel me pas weer veilig als de baby eenmaal is geboren.”

Eerder dit jaar verbrandde het 5-jarige zoontje Harvey van de 29-jarige Jordan zich in bad. Het jongetje liep bovendien snijwonden op toen er een spiegel op hem en op zijn nanny viel.

Echtgenoot Peter Andre balanceerde op het randje van de dood toen hij eerder dit jaar aan een hersenvliesontsteking leed. De 34-jarige zanger, die bekend werd met de hit ‘Mysterious girl’, werd begin vorige maand ontslagen uit het ziekenhuis.

Het stel, dat ook een reallifesoap heeft op de Britse en Amerikaanse televisie, weet al dat de baby een meisje wordt. “Ik heb altijd al een dochter willen hebben”, vertelt Jordan. “Ik ben zo bang om haar te verliezen.”

De wulpse Jordan, die eigenlijk Katie Price heet, bevalt naar verwachting deze maand van haar derde kindje. Samen met Andre heeft ze een zoontje van 2 jaar, Junior. Haar zoontje Harvey Daniel kreeg zij tijdens een vorige relatie.

[Novum]