Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Elton John is fan van Amy Winehouse

Elton John is behoorlijk onder de indruk van Amy Winehouse. “Ze is een ongelooflijke goede artiest, ik heb in lange tijd niet zo’n geweldig optreden gezien.”

Elton John is behoorlijk onder de indruk van Amy Winehouse. “Ze is een ongelooflijke goede artiest, ik heb in lange tijd niet zo’n geweldig optreden gezien”, vertelde hij de Britse krant The Sun na afloop van een show die de zangeres gaf.

Maar de 23-jarige zangeres is zelf niet zo lyrisch over het glamourleven dat ze leidt. Winehouse, die onlangs trouwde, zou haar zangcarrière zonder twijfel verruilen voor een normaal gezinsleven. “Ik wil niet ondankbaar klinken, maar ik ben niet op de wereld gezet om muziek te maken”, zegt ze tegen de krant. “Ik ben hier om een goede vrouw te zijn en een goede moeder te worden.”

Winehouse en haar man Blake Fielder-Civil ontmoetten elkaar zes maanden geleden. Bij haar sloeg de vonk meteen over. “Ik heb nog nooit zo veel voor iemand gevoeld”, zegt ze. “Ik houd ervan om voor mensen te zorgen en dat ga ik nu voor mijn man doen.”

Winehouse, die dit jaar een Brit Award won voor de beste Britse zangeres, brak vorig jaar in Nederland door met het nummer ‘Rehab’, dat afkomstig is van haar tweede album ‘Back to black’. In 2003 bracht ze haar debuutalbum ‘Frank’ uit.

[Novum]