Search
Close this search box.

Tiësto met Blue Man Group in Gelredome

Tiësto staat zaterdag niet alleen in het Gelredome, waar hij een concert geeft in het kader van zijn wereldtournee. De dj wordt bijgestaan door Blue Man Group.

Tiësto staat zaterdag niet alleen in het Gelredome in Arnhem, waar hij een concert geeft in het kader van zijn wereldtournee Elements of Life. De dj wordt bijgestaan door het visuele spektakel Blue Man Group. Samen brengen ze hun nieuwe single ‘No more heroes’ ten gehore.

De samenwerking tussen Tiësto en Blue Man Group ontstond vorig jaar na afloop van de TMF Awards, waar ze voor het eerst samen op het podium stonden. Dat beviel zo goed dat ze besloten vaker met elkaar op te treden. Bij de aftrap van de wereldtournee van Tiësto, op 19 mei in het Belgische Hasselt, was Blue Man Group al aanwezig en op 19 juli staan de twee acts in New York, de thuishaven van de blauwe mannen.

Aanvankelijk zou Thijs Verwest, zoals Tiësto eigenlijk heet, drie keer in het Gelredome optreden. Twee optredens werden in april afgelast wegens tegenvallende kaartverkoop.

[Novum]