Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Emile Ratelband trouwt toch voor geboorte baby

Emile Ratelband trouwt toch met zijn 23 jaar jongere vriendin Moon voor de geboorte van zijn zesde kind in augustus. Het huwelijk vindt plaats op 21 juni.

Emile Ratelband trouwt toch met zijn 23 jaar jongere vriendin Moon voor de geboorte van zijn zesde kind in augustus. Aanvankelijk zou het huwelijk na de bevalling plaatsvinden omdat Moon zich anders te dik zou voelen, maar ze heeft besloten dat ze liever getrouwd is voor ze moeder wordt. De 58-jarige positiviteitsgoeroe vindt het allemaal prima, zegt hij vrijdag in De Telegraaf. “Want ja, het moet toch gebeuren.”

Het stel stapt 21 juni in het huwelijksbootje in het Residence Roosendael, vlakbij hun woonplaats Arnhem. Ongeveer vierhonderd mensen zijn voor de ceremonie uitgenodigd, waaronder weinig bekende Nederlanders, zegt Ratelband. “Dat is wel zo leuk voor Moon. Geen Gordon en Joling dus.”

Ratelband was eerder getrouwd met Jenny, met wie hij dochters Minou en Georgine en zoons Rolls en Charles kreeg. Vijf jaar geleden kreeg hij uit een relatie met zijn toenmalige vriendin Sylvie nog een dochter: Beau-Aimée.

[Novum]