Search
Close this search box.

Esmée Denters introduceert Nederlandse YouTube

Esmée Denters heet bezoekers via een videoboodschap welkom op de Nederlandse versie van de Amerikaanse videosite YouTube. Die is sinds dinsdag in de lucht.

Esmée Denters heet bezoekers via een videoboodschap van harte welkom op de Nederlandse versie van de Amerikaanse videosite YouTube, die sinds dinsdag in de lucht is. Denters verwierf haar bekendheid via YouTube en is het ultieme voorbeeld van hoe het internet onbekende mensen tot sterren kan maken.

De 18-jarige zangeres, die populair werd met covers van bekende artiesten, bezingt in een zelfgeschreven liedje van een halve minuut kort haar leven en de druk die momenteel op haar schouders ligt. “Wat is de reden dat ik besta? Waar gaat het leven over?”, vraagt de jonge Denters zich verder af. “Misschien kom ik daar als ik ouder ben nog achter.”

Sinds dinsdag is YouTube ook beschikbaar in onder meer een Franse, Braziliaanse, Japanse, Poolse en Spaanse versie.

[Novum]