Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Eva Longoria geeft jawoord in Frans kasteel

Eva Longoria stapt 7 juli in een Frans kasteel in het huwelijksbootje. Dat onthulde haar partner, de Franse profbasketballer Tony Parker, op de Franse tv.

Eva Longoria stapt 7 juli in een Frans kasteel in het huwelijksbootje. Dat onthulde haar partner Tony Parker in een interview op de Franse televisie. De ceremonie vindt plaats op Château de Vaux le Vicomte, een kasteel uit de zeventiende eeuw, vertelde de Franse profbasketballer.

Het huwelijk van de 32-jarige Amerikaanse actrice en haar 25-jarige vriend wordt bezocht door een scala aan sterren, onder wie de tegenspeelsters van Longoria uit de komedieserie Desperate Houswives. Verder wordt de huwelijksplechtigheid bijgewoond door onder anderen Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones, Jamie Foxx en Lionel Richie.

Hun huwelijksreis brengt het koppel door in Parijs. “Het is als een droom”, zei de speler van de San Antonio Spurs. “Ik realiseer me nauwelijks wat er gebeurt. Ik denk dat ik het later pas zal bevatten.”

[Novum]