Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ex Mariah Carey wordt weer vader

De ex-man van Mariah Carey, Tommy Mottola, wordt voor de derde keer vader.De vrouw van de platenbons, de Mexicaanse zangeres Thalia, is zwanger van een dochter.

(Novum/AP) – De ex-man van Mariah Carey, Tommy Mottola, wordt voor de derde keer vader. De vrouw van de platenbons, de Mexicaanse zangeres Thalia, is zwanger van een dochtertje. Ze is in september uitgerekend. Het wordt haar eerste kindje.

Mottola is het voormalige hoofd van platenmaatschappij Sony/BMG. Hij ontdekte Carey in 1989 en lanceerde haar zangcarrière. Vier jaar later trouwden zij. In 1998 besloten de twee een punt achter hun huwelijk te zetten. Twee jaar later trouwde Mottola met Thalia. Uit een huwelijk van voor 1989 heeft Mottola al twee kinderen.

De 57-jarige Mottola is onder meer verantwoordelijk voor de muzikale carrières van wereldsterren als Céline Dion, Destiny’s child, Jennifer Lopez en Shakira.

[Novum]