Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Federline weigert scheidingspapieren te tekenen’

Kevin weigert de papieren te tekenen die de scheiding met Britney definitief maken. Zijn advocaat wil profiteren van het recente uitgaansgedrag van de zangeres.

Kevin Federline weigert de papieren te tekenen die de scheiding met Britney Spears definitief maken. De twee kwamen eerder overeen de voogdij over hun kinderen te delen, maar nadat Britney de laatste weken weer regelmatig in het uitgaansleven werd gespot, probeert de advocaat van Federline dat uit te buiten. Dat zegt een vriend van Kevin in het Amerikaanse blad People.

De 25-jarige Spears werd in maart ontslagen uit een ontwenningskliniek, waarna ze het een tijdje rustig aan deed. De laatste tijd laat ze zich weer met regelmaat zien in de populaire restaurants en nachtclubs van Los Angeles. Het kamp-Kevin wil nu proberen in de scheidingpapieren te laten opnemen dat hij de volledige voogdij krijgt over de kinderen als Britney zich blijft ‘misdragen’.

Britney en Kevin waren twee jaar getrouwd. Ze hebben twee zoontjes, Sean Preston (bijna 2) en Jayden James (tien maanden).

[Novum]