Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Fergie met 50 Cent op rode loper

Sarah Ferguson heeft vriendschap gesloten met rapper 50 Cent. De hertogin van York liep tijdens een benefietavond met de beruchte hiphopper over de rode loper.

Sarah Ferguson heeft vriendschap gesloten met rapper 50 Cent. De 47-jarige hertogin van York liep tijdens een liefdadigheidsevenement in New York met de beruchte hiphopper over de rode loper. Ze praatten volgens de Britse krant Daily Mail over koetjes en kalfjes en hielden elkaars hand vast.

Het voormalige lid van het Britse koningshuis blijkt een fan te zijn van de 31-jarige rapper, die hits scoorde met nummers als ‘P.I.M.P’, ‘Thug love’ en ‘In da club’. Ze vroeg hem persoonlijk op te treden tijdens de benefietavond voor Unicef.

De roodharige Fergie is behalve met haar liefdadigheidswerk druk bezig met netwerken in Hollywood. Zo pende ze een brief naar Paris Hilton, die momenteel in de cel zit, en lunchte ze met moeder Kathy Hilton.

Sarah Ferguson trouwde in 1986 met de Britse prins Andrew, de tweede zoon van de Britse koningin Elizabeth. In 1992 gingen de twee uit elkaar. Het stel heeft twee kinderen, Beatrice (18) en Eugenie (17).

[Novum]