Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Hugh Hefner (81) wordt weer vader’

Hugh Hefner heeft één van zijn bunnies zwanger gemaakt. De 81-jarige Playboy-baas krijgt een kind met zijn 27-jarige vriendin Holly, melden media in de VS.

Hugh Hefner heeft één van zijn bunnies zwanger gemaakt. De 81-jarige Playboy-baas krijgt een kind met zijn 27-jarige vriendin Holly Madison, meldt de Amerikaanse krant The Post Chronicle.

Al langer gingen geruchten dat Maidson in verwachting was. De roddels staken de kop op nadat ze tv-interviews in Monaco afzegde omdat ze misselijk was. Bovendien weigerde ze met haar collega-bunnies te feesten en droeg ze wijde kleding, wat erg ongebruikelijk is voor een Playboy-bunny.

De drie vaste vriendinnen van Hefner waren afgereisd naar Monte Carlo om hun realityshow The Girls Next Door te promoten. Het viel op dat de blondine uit de Amerikaanse staat Oregon verstek liet gaan bij feestjes. Kendra Wilkinson en Bridget Marquardt waren wel nadrukkelijk aanwezig in de rijke stadsstaat aan de Middellandse Zee.

Begin dit jaar maakte de hoogbejaarde vrouwenverslinder bekend dat hij graag nog een kind zou willen met Holly. Hugh heeft al vijf kinderen, van wie de oudste 54 jaar is.

[Novum]