Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Filmromance voor Emma Thompson en Dustin Hoffman

Emma Thompson en Dustin Hoffman staan tegenover elkaar in een romantische komedie. De Hollywoodsterren hebben het script voor ‘Last chance Harvey’ geschreven.

Emma Thompson en Dustin Hoffman staan tegenover elkaar in een romantische komedie. De twee Hollywoodsterren hebben het script voor de film geschreven samen met regisseur Joel Hopkins, die eerder verantwoordelijk was voor ‘Jump tomorrow’. Dat meldt het filmvakblad Variety.

De 69-jarige Hoffman speelt in ‘Last chance Harvey’ een man die niet voor het geluk is geboren. Vlak voor de bruiloft van zijn dochter in Londen ontmoet hij een vrouw, gespeeld door Emma Thompson.

De opnamen beginnen in september in Londen. Wanneer de film in de bioscopen draait, is nog niet bekend.

De twee speelden eerder samen in de dramafilm ‘Stranger than fiction’. Thompson is vanaf volgende maand te zien in ‘Harry Potter and the order of the Phoenix’. Verder speelde de 48-jarige actrice in films als ‘Love actually’ en ‘Nanny McPhee’. Hoffman brak in 1967 door bij het grote publiek met zijn rol van Benjamin Braddock in de film ‘The graduate’. Andere memorabele rollen speelde hij in ‘Tootsie’ en ‘Rain Man’.

[Novum]