Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Rob Lowe doodt vogel met golfbal

Rob Lowe heeft tijdens een golftoernooi in Iowa een vogel gedood. De acteur raakte met een golfbal per ongeluk een distelvink die boven de ‘green’ vloog.

(Novum/AP) – Rob Lowe heeft tijdens een golftoernooi in de Amerikaanse staat Iowa een vogel gedood. De 43-jarige acteur raakte met een golfbal per ongeluk een distelvink die boven de ‘green’ vloog.

“Dat is mijn birdie”, zei Lowe, nadat hij het vogeltje bewegingloos in het gras zag liggen. Een birdie is een term uit de golfsport en betekent dat een golfer één slag minder nodig heeft dan gemiddeld op een hole. Andere deelnemers aan het toernooi applaudisseerden en lachten om het bizarre voorval.

Rob Lowe is te zien in de tv-serie Brothers & Sisters, die momenteel wordt uitgezonden op RTL4. Eerder had hij onder meer een rol in de serie The West Wing en in films als ‘St Elmo’s fire’ en ‘Wayne’s world’.

[Novum]