Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Floortje Dessing na twaalf jaar weg bij RTL

Floortje Dessing is bezig aan haar laatste weken bij RTL Nederland. Per 1 juli werkt ze voor de publieke omroep LLiNK. Ze was twaalf jaar in dienst bij RTL.

Floortje Dessing is bezig aan haar laatste weken bij RTL Nederland. De presentatrice, die twaalf jaar bij de commerciële zender in dienst was, werkt per 1 juli voor de publieke omroep LLiNK.

De 36-jarige Dessing kijkt vol enthousiasme uit naar haar nieuwe werkgever. “Bij LLiNK krijg ik de kans programma’s te maken en te presenteren, waarbij duurzaamheid en een grotere maatschappelijke betrokkenheid een prominente rol spelen”, zegt ze in een verklaring. “Dat past goed bij mij als persoon en mijn idealen.”

Dessing opende vorig jaar Nukuhiva, een winkel waarin onder meer Fair Trade-kleding wordt verkocht. Ook doet ze vrijwilligerswerk voor onder meer het Wereld Natuur Fonds, Max Havelaar en het Rode Kruis.

Gedurende haar periode hij RTL maakte Floortje Dessing diverse reisprogramma’s als Yorin Travel, RTL Travel en RTL Travel Hotlist. Dat programma wordt behalve door Floortje gepresenteerd door Chris Zegers, Roeland Fernhout, Daphne Bunskoek en Renate Verbaan.

[Novum]