Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Foxy Brown ontkent beroving

Foxy Brown ontkent dat zij van haar handtas is beroofd. De politie van Brooklyn is echter overtuigd dat een 23-jarige vrouw de rapper heeft overvallen.

Foxy Brown ontkent dat zij in de nacht van vrijdag op zaterdag van haar handtas is beroofd. De politie van Brooklyn, waar het incident zou hebben plaatsgevonden, is echter overtuigd dat een 23-jarige vrouw de rapper heeft overvallen. Dat meldt de Amerikaanse krant New York Post zondag.

Bij de beroving zou een dure handtas van Louis Vuitton zijn gepikt, met een inhoud van 372 euro en een paar creditcards. Volgens de 27-jarige zangeres, die eigenlijk Inga Marchand heet, kan zij onmogelijk zijn beroofd. “Ik heb vrienden in Brooklyn, maar ik was daar toen helemaal niet”, stelt zij. “Ik kwam vanochtend pas terug uit Miami.”

De rapper, die in de jaren negentig hits scoorde met nummers als ‘Get me home’ en ‘I’ll be’, denkt dat er sprake is van een misverstand. “Mensen verwarren me constant met andere personen en bellen dan met een foute tip”, zegt Brown. “Dat hoort erbij als je bekend bent, denk ik.”

De donkere artieste was zelf de afgelopen tijd verwikkeld in twee strafzaken. Onlangs kreeg ze een proeftijd van drie jaar opgelegd, voor het mishandelen van twee medewerksters van een schoonheidssalon in 2004. In een vergelijkbare zaak, waarin ze wordt beschuldigd van het aanvallen van een schoonheidsspecialiste, moet nog uitspraak worden gedaan.

[Novum]