Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gamers helpen Paris uit te breken

Paris Hilton hoeft nog maar twee nachtjes in de gevangenis door te brengen. Via een spelletje op Dailyfreegames.com kunnen fans haar helpen uit te breken.

Paris Hilton hoeft nog maar twee nachtjes in de gevangenis door te brengen. Toch wordt er wereldwijd al gewerkt aan haar bevrijding. Via een spelletje op de website Dailyfreegames.com kunnen fans de hotelerfgename helpen uit te breken.

In verschillende levels moet het computerfiguurtje van Paris proberen uit de gevangenis te ontsnappen, zonder dat de bewakers haar zien. Hiervoor moet de blonde heldin eerst een sleutel zien te bemachtigen.

De 26-jarige Paris wordt dinsdag vrijgelaten, na een celstraf van 23 dagen, die zij kreeg opgelegd voor rijden zonder geldig rijbewijs.

[Novum]