Search
Close this search box.

‘Froukje de Both verliefd op dj’

Froukje de Both zou haar hart hebben verloren aan Jeroen te Rehorst (26), ook wel bekend als dj Dekky. Maar volgens de presentatrice zijn ze gewoon vrienden.

Froukje de Both heeft haar hart verloren aan de 26-jarige Jeroen te Rehorst, ook wel bekend als dj Dekky. Dat hebben ingewijden verteld aan De Telegraaf. De krant meldt vrijdag dat De Both het onlangs op een Amsterdams terras ‘meer dan gezellig’ had met de twintiger.

Het liefdesleven van de 35-jarige presentatrice is voer voor de roddelbladen sinds het programma ‘Wie wordt de man van Froukje?’. In de show ging Froukje op zoek naar haar droomman en vond die uiteindelijk in luchtverkeersleider Alexander Kruis. Naar verluidt wist Kruis al dat het nooit echt iets zou worden tussen hem en Froukje, maar niet omdat de blondine al verliefd was op Te Rehorst. Die zou ze pas na de opnamen hebben leren kennen.

De Both houdt intussen vol dat ze nog altijd single is. “Ik heb een aantal goede vrienden. Ik begrijp dat mensen, zeker na het programma, nieuwsgierig zijn naar mijn liefdesleven. Maar Dekky is gewoon een heel goede vriend van mij.”

[Novum]