Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gebroeders Ko ongedeerd na ongeluk

De Gebroeders Ko zijn vrijdagnacht betrokken geraakt bij een verkeersongeval. Het duo botste op de snelweg op een voorganger. Niemand raakte gewond.

De Gebroeders Ko zijn vrijdagnacht betrokken geraakt bij een ongeluk. Het duo, dat op weg was naar een optreden in het Gelderse Winssen, botste op de snelweg in volle vaart op de wagen die voor ze reed.

Het is nog onduidelijk wat de oorzaak was. “Belangrijker is dat alle betrokkenen met de schrik vrij zijn gekomen”, zegt een woordvoerder van de artiesten. De gloednieuwe auto van de broers, die hits scoorden met ‘Boten Anna’ en ‘Toeter op m’n waterscooter’, raakte total loss.

Na een bezoek aan het ziekenhuis konden de Gebroeders Ko, die eigenlijk Ton en Gerard Koopmans heten, naar huis. Naar verwachting treden ze vanaf zaterdag weer op.

[Novum]