Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vivica Fox heeft spijt van rijden onder invloed

Vivica Fox betreurt haar beslissing om met een slok op achter het stuur te kruipen. “Ik heb mijn lesje geleerd: ik maak die fout nooit meer”, vertelt ze.

(Novum/AP) – Vivica Fox heeft er spijt van dat ze met een slok op achter het stuur is gekropen. “Ik heb mijn lesje geleerd en ik maak die fout nooit meer”, vertelde de actrice na de Daytime Emmy Awards, die ze vrijdagavond presenteerde in Los Angeles. “Geloof me, volgende keer huur ik een chauffeur.”

Fox scheurde drie maanden geleden met 120 kilometer per uur langs een politiewagen in Hollywood. Toen uit een ademtest bleek dat ze te veel had gedronken, werd ze gearresteerd. “Ik heb mijn toestand verkeerd ingeschat en daar neem ik de volledige verantwoordelijkheid voor”, vertelde Fox, die het vervelend vindt dat ze de komende tien jaar zit opgescheept met een strafblad.

Vivica Fox was onder meer te zien in films als ‘Kill Bill: vol. 1’, ‘Soulfood’ en ‘Independence day’. Vorig jaar deed ze mee aan de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars.

[Novum]