Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Paris Hilton vrij door geslachtsziekte’

De celstraf van Paris Hilton werd begin deze maand omgezet in huisarrest omdat ze aan een soa lijdt. Dat meldt de Britse krant News of the World zaterdag.

De celstraf van Paris Hilton is begin deze maand omgezet in huisarrest omdat ze aan een seksueel overdraagbare aandoening lijdt. Welke geslachtsziekte de steenrijke hotelerfgename zou hebben opgelopen is onduidelijk. Dat meldt de Britse krant News of the World zaterdag.

De 26-jarige socialite werd na drie dagen in de cel om medische redenen naar huis gestuurd. Niet bekendgemaakt is welke aandoening het feestbeest had. Een woedende rechter was niet gevoelig voor de pijntjes van Hilton en stuurde haar de volgende dag terug naar de cel.

Bij de zitting verbaasden de aanwezigen zich over het smoezelige uiterlijk van Paris, die een oude grijze trui en een wijde broek droeg. Insiders beweren nu dat de steenrijke hotelerfgename de wijdvallende broek droeg omdat ze last had van de soa.

De Simple Life-ster heeft donderdag de ziekenboeg van de gevangenis verlaten. Ze zit weer in haar cel. Bronnen van de entertainmentwebsite TMZ melden dat de toestand van Paris inmiddels stabiel is, maar ze zou emotioneel nog steeds een wrak zijn. Naar verluidt bidt ze onophoudelijk. De steun van haar familie zou de diva op de been houden.

[Novum]