Zoeken
Sluit dit zoekvak.

David Hasselhoff krijgt voogdij over dochters

David Hasselhoff heeft de voogdij over zijn dochters gekregen. De moeder van Taylor-Ann en Hayley mag haar dochters om het weekend en iedere woensdag zien.

David Hasselhoff heeft de voogdij over zijn twee dochters gekregen. De moeder van Taylor-Ann (17) en Hayley (14) mag haar dochters om het weekeinde en elke woensdagavond zien. “Als de kinderen straks meer tijd met hun moeder willen doorbrengen, staat David dat zeker niet in de weg”, vertelt de advocaat van Hasselhoff in het Amerikaanse tijdschrift People.

De voormalige Baywatch-ster verliet de rechtszaal met een grote glimlach op zijn gezicht. “Het is een mooie dag om naar het strand te gaan”, zei hij stralend. Pamela Bach verliet de zitting huilend en weigerde met de pers te praten.

De uitspraak van de rechter is verrassend. In mei werd het ‘The Hoff’ nog verboden zijn dochters te zien, nadat een video was opgedoken waarin hij stomdronken een hamburger probeert te eten. In het filmpje, dat was gemaakt door zijn dochters, zegt David Hasselhoff te drinken omdat hij eenzaam is en problemen heeft. De acteur kreeg zijn ouderlijke rechten terug toen hij akkoord ging met regelmatige alcoholcontroles.

Hasselhoff en Bach zijn sinds augustus uit elkaar. Na de breuk maken de twee elkaar zwart in de pers. Zo beschuldigde Bach, die zestien jaar lief en leed deelde met de acteur, haar ex van mishandeling van haar en hun dochters. Hasselhoff beweert dat Pamela verslaafd is aan cocaïne.

[Novum]